Υλικά
- 1/2kg Σκιουφικτό
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 ματσάκι μαϊντανό
- ματσάκι άνιθο
- 2 κουτ. κάπαρη
- χυμό 1 λεμονιού
- 1/2 φλυτζ. ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά. Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά.
Σε 25’ – 30’ τα ζυμαρικά είναι έτοιμα για σούρωμα.
Φτιάχνουμε το λαδολέμονο, αλάτι, πιπέρι.
Αφού σουρώσουμε τα ζυμαρικά τα περνάμε ένα κρύο νερό.
Τους ρίχνουμε τα λαχανικά και ανακατεύουμε.
Περιχύνουμε με το λαδολέμονο και ανακατεύουμε ξανά.