Κους Κους

Υλικά

  • 1 φλιτζάνι κους κους dinkel
  • 3 φλιτζάνια βραστό νερό
  • 1 φλιτζάνι του καφέ κατεψυγμένο αρακά
  • 1 φλιτζάνι του καφέ καλαμπόκι
  • παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι του καφέ
    κυβάκια καρότου
  • αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε σε 3 φλιτζάνια αλατισμένο νερό τον κατεψυγμένο αρακά,
το καλαμπόκι και ένα καρότο κομμένο σε μικρά κυβάκια για 5’.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε το κους κους και ανακατεύουμε προσέχοντας
μην κολλήσει. Αν χρεαστεί, προσθέτουμε λίγο βραστό νερό ακόμη.
Μόλις “πιει” το νερό είναι έτοιμο. Ρίχνουμε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε. Συνοδεύουμε το πιάτο με λίγο
στραγγιστό γιαούρτι, τυρί φέτα ή κύβους κασεριού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *