Υλικά – Συστατικά
- Σιμιγδάλι
- Φρέσκο Κατσικίσιο Γάλα
- Χωριάτικα Αυγά
- Καρότο
- Αρακάς
- Μαϊντανός
- Πιπεριά Φλωρίνης
- Καλαμπόκι
- Κρεμμύδι
- Κόκκινη Πιπεριά
- Αλάτι – Μπαχαρικά
Εκτέλεση
-1 μέρος ζυμαρικό 6 μέρη νερό
Αφού βράσει το νερό, προσθέτουμε το ζυμαρικό.
Ανακατεύουμε καλά για να μη κολλήσει. Στα 3’ βράσιμο,
ρίχνουμε ελαιόλαδο ή μια κουταλιά βούτυρο. Σε 2’ το σβήνουμε.